Blog

Mobilierul cu „acel ceva”. Atelierul Slender Tree

Pe Adrian l-am cunoscut în primul an de stagiatură în avocatură, când trebuia să îmi semneze o delegație avocațială pentru un litigiu. El avea o funcție de top management în societatea care era client al nostru, iar eu .. aveam câteva dosare de instanță la activ, emoții și multă curiozitate față de lumea avocaturii de business.

L-am cunoscut drept omul cheie, dedicat și cu o minte brici din cadrul organizației pentru care intram în sala de judecată ca avocat. După câțiva ani de colaborare pe diverse spețe și contracte și alte subiecte juridice, astăzi emailurile noastre conțin subiecte precum ”Proiect design interior”, ”lemn recuperat”, ”mobilier personalizat”.

Este incredibil cum drumurile oamenilor se intersectează și reintersectează, în noi forme, la care nici nu ai fi visat anterior. Și, uite cum se face, că aceste noi forme sunt mai frumoase, mai fructuoase, mai aproape de sufletele noastre.

Adrian este omul din spatele Slender Tree pe care îl recomand oricând. Face niște piese de mobilier demne de orice târg sau salon internațional, de o calitate premium, create custom-made în atelierul lui. Îi place să colaboreze pentru ideea conceptuală, este creativ, vine cu idei originale atât estetice cât și tehnice, completând calitățile unui bun executant producător de mobilă. Îmi place faptul că este 100% implicat în procesul de producție manuală a fiecărei piese, iar asta se vede în produsul finit, care este unic. Fiecare produs Slender Tree are ”acel ceva”.

La cât mai multe idei, proiecte și colaborări!

Mai multe detalii și modele de mobilier Slender Tree – aici.

23 octombrie 2019