Blog

Pânzele naturale DeFlorian

Despre DeFlorian am aflat de la o prietenă iubitoare de natural, bio și frumos. În primul rând, pot să spun că odată ce dormi într-un așternut de-al lor, nu mai poți să ”go back”.

In topit 14 într-o amenajare Duende de LUNA

În același timp, m-am îndrăgosit de materialele țesute de ei în atelierul cu tradiție (de 25 ani) pe care le propun încântată clienților mei pentru perdele boeme lungi care curg pe podea, păturici pentru canapea sau cuverturi 3/4 pentru patul matrimonial.

Și atunci când echipa din spatele produselor este atât de implicată, sufletistă și aproape de client, recomandarea vine din tot sufletul!

Fetele mi-au povestit că fabricarea materialelor este un mix între hand-made si industrial și că tehnologia aparte care face așternuturile atât de moi și totodată cu aspect premium – se numește Air Soft Tehnology®. Țesăturile sunt inspirate de natură, eco-friendly și durabile.

Fibrele folosite sunt dintre preferatele mele – in pur, bumbac, mătase naturală toarsă. Iar culorile – WOW, culorile sunt cu adevărat unice – de la jade, coajă de migdală, nisip ud, asfintit de ametist până la coral nud. Ador denumirile atât de sugestive și creative!

Pentru cine vrea să aprofundeze materialele naturale românești și să aleagă fix pe sufletul lor și al casei – la DeFlorian am găsit, spre exemplu, ”Muselină Smărăndița netopită”, ”Anuca-Mătase topită”, ”Boragic Ileana”, ”Petrisor topit”, ”Carpatin topit”. :X

Mulțumesc pentru coletele împachetate cu drag și atenție la detalii, care fac inima să tresare! Spor la țesut și vopsit creativ!

Mai multe despre atelierul de pânze – aici și modele de lenjerii frumoase pe site – aici.

10 iulie 2020