Proiectul este cu siguranță unul aparte, foarte personal, sofisticat – feminin, cu boemie și ultra primitor.

Cromatica natur, compusă din alb, lemn vechi, piersică-rozie este intrigată de tușele aurii-bronz și accente de culori puternice, văzute prin Maroc, precum albastru roial sau oranj-roșu.

Alexandra preferă materialele naturale, organice, însă în aceeași măsură e atrasă intuitiv de eleganța nobilă a catifelelor, mătăsii, patinelor aurii și pline de consistență glamour, premium. Lemnul trebuie să fie prezent cât mai mult, fie brut, recuperat, cu nervuri bătute de ploi, fie vopsit, completat cu un touch sofisticat precum alamă. Și mai avem multe plante verzi.

A dorit că apartamentul ei (2 camere, zona Aviației) să fie împărțit în: spațiul de zi, care să o energizeze, dormitorul, care să o liniștească și ducă cu gândul la o vacanță în Grecia, baia, care să o răsfețe cu tente de Marrakesh, bucătăria, care să o înveselească.

Proiectul a mers mult pe intuiție odată cu descoperirea stilurilor la care clienta a vibrat în flow-ul nostru de cunoaștere, sens în care am ales fiecare textură și obiect ca parte dintr-un mix pe care noi l-am văzut între soft-delicacy și bold-glam. I-au plăcut poze cu case de plajă din Grecia, albe, aerisite, cu dușumea și lemn cu nervuri vizibile, cât și poze de prin apartamente chic din Paris, cu tavane ornamentate cu rozete clasice, dar și băi tip SPA Thai, cu candelabre, vopsea prețioasă, accesorii aurii. Wow! Abia așteptăm să vedem ce iese!

De aceea, în mod atipic, proiectul nu are la bază un singur stil unitar, ci este eclectic, adică îmbină mai multe stiluri și accente: natur – rustic modern, cu inserții glam, subtile amprente clasice și baroc, elemente vintage și orientale. 

O Grecia pentru seri liniștite și un Marrakesh sau Lisabona pentru după-amiezi mai crazy.

Abia aștept petrecerea de inaugurare, Alexandra :X