Apartamentul are un aer familiar, curat si revigorant. Am pornit de la: „materiale natur, plante, lucruri handmade, bucataria deschisa”. Cromatica dorita: nuante lemnoase, bej, alb, bleu.

Atentia a cazut pe mixul de materiale din fibre lemnoase, cu o tenta usor rustica, atenuata de elemente feminine glossy sau boeme.

Lemnul natur din mobilierul de bucatarie este estompat de placile mici si lucioase, feminine, de pe peretele de accent.

Biroul a fost proiectat in balcon, cu o intrare printr-o arcada simpla care te trimite intr-o stare de relaxare si focus prin elementele de natura. Capatul de perspectiva din open-space este, pana la urma, biroul pe peretele cu tapetul cu nori.

Clienta a dorit simplitate, relaxare si MULT confort – prietenos, iar nu pretentios. Multe locuri „culcus” in diferite colturi din spatiu, pentru fiecare stare, dar totusi pozitionate astfel incat sa se poata inchega o zona sociala in serile cu prietenii.

Intreaga depozitare a garderobii este in dulapurile generoase de pe hol (open space), in dormitor fiind ales un dulap preferat pentru lemnul de mango, in care se pastreaza lucrurile necesare pentru somn si baie.

Clienta are o apetenta pentru micile depozitari deschise, astfel incat lucrurile sa fie la indemana, dar pastrand totusi senzatia de ordine. Pentru asta, am propus elemente precum polite de efect, cuiere simpatice, etajere designiste care per se atrag privirea, nu doar ofera suport obiectelor.