Terasa de la etajul 11 este comodă, foarte simpatică, fresh și a fost gândită într-un stil modern – practic, pentru a se plia stilului de viață activ al lui Radu.

Pe terasa asta trebuia să avem: și loc de curățat bicicleta după turele prin păduri, și aer care să te inspire la un cocktail seara, și loc de tolănit cu pernuțe, verdeață și luminițe, și spațiu de jocuri cu prietenii.

Pentru că Radu și-a dorit o terasă practică și primitoare, în care să își desfășoare cât mai mult timp în anotimpurile calde, terasa a fost gândită și împărțită în două zone:

Zona socială, lejeră, pentru seri cu boardgames între prieteni sau prânzuri liniștite de weekend. Aici avem canapea generoasă și o masă centrată fix pentru jocuri, o bancă pe roți care se poate muta pentru a înconjura masa între prieteni, plante, lumini, copertină funky.

Zona lounge, simplă, cu pufuri de podea, în care se poate tolăni diminețile senine, pentru revigorare, pentru că are ieșire direct din dormitor. Pufurile sunt ușor de mutat, și această zonă e folosită inclusiv pentru a-și spăla bicicleta sau usca rufele.

Se resimte amprenta masculină a proprietarului prin cromatica maron închis – bleumarin – albastru și piesele foarte practice, deckul care permite curățarea facilă și scurgerea, lemnul onest. Totodată ambianța este caldă, primitoare, deschisă. Pentru a înveseli atmosfera am propus luminițe de seară, micile accesorii colorate, precum şi însufleţirea spaţiului prin plante de mai multe tipuri, pe pereții despărțitori, pe zidărie, în ghivece XXL sau mici, jardiniere.

Conceptul urmăreşte în primul rând funcţionalitatea, zonificarea practică şi aerul cool & fresh. Linia conceptuală a urmat un aer modern, masculin, cu tonuri de bază închise și mult lemn, verdeață.

Terasa de la 11 are și un view superb seara, care te îmbie la un cocktail pe parapet – urban style!