Blog

Satya MOON-ART

Am creat primul prototip 𝕊𝕒𝕥𝕪𝕒 Moon-Art by Duende de Luna!

Detaliile Giveaway-ului de la lansarea acestuia, din perioada 1-8 Martie 2024, se regăsesc pe pagina de Instagram @duendedeluna.

Inspirată de estetica pur și simplu frumoasă a lunii, am propus deseori în amenajările DUENDE accente selenare. Fie cercuri pe pereți din vopsea decorativă, fie scafe rotunde iluminate cu LED difuz sau pur și simplu sfere din gips-carton prinse de perete, peste care s-au pictat umbre, cratere..

Apoi am văzut super-receptivitatea clienților Duende. Apoi am remarcat și impactul incredibil de liniștitor, captivant al acestui „final touch” dintr-o cameră.

Adunând atâtea reacții, intuitiv am desenat și creat un produs simplu. Se numește 𝕊𝕒𝕥𝕪𝕒 și este o LUNĂ TABLOU. Îi stă bine pe orice perete din casă pentru că este versatilă, timeless și cameleonică. 

Satya (Sanskrit: सत्य; IAST: „Satya”) este un cuvânt din sanscrită care se traduce drept adevăr sau esență („truth or essence„). Cuvântul mai face trimitere la o valoare spirituală din India, referindu-se la a fi sincer în gânduri, vorbire și acțiune.

Vom pregăti mai multe detalii și imagini despre produs și inclusiv un Shop ONLINE cu produse preconfigurate în curând.

Până atunci, Satya MOON-ART se poate comanda custom prin e-mail către laura@duendedeluna.ro sau mesaj direct pe Instagram pe contul @duendedeluna unde putem discuta detaliile dorite – dimensiune (diametru), nuanță. De asemenea, putem crea orice tip de model de „cratere”, umbre. Mai realistic sau mai abstract. Putem adăuga și pigment metalizat sau vopsea cu particule strălucind subtil.

Artistul, domnul Petre, este extrem de motivat să îndeplinească orice cerință creativă frumoasă.

Am și eu o „Satya” acasă și veghează subtil holul. Am ales o nuanță similară cu peretele, un crem solar, pentru un blending natural, pentru că e un loc de trecere, gândit ca un wall-art neutru.

Mă mai gândesc la o lună contrastantă cu peretele, un oranj-flacără sau poate un antracit metalizat pentru un alt colț din casă, unde se află un fotoliu și o plantă. Acolo elementul statement și contrastant al tabloului Satya are mai mult sens, fiind complementat de celelalte piese, creând un mood de relaxare, de citit.

Modelul Satya off-white argintiu (precum prototipul din imagine) simt că merge foarte bine într-o baie sau într-un birou, aducând un touch classy.

Think magical! ✨

Laura

#SatyaMoonArtprototip

1 martie 2024