Servicii

Servicii complete
design interior

Crearea unui concept
Implementarea conceptului
Vezi serviciile

Extrase din proiecte

DESPRE PREȚURI.
CALCUL OFERTĂ.

Oferta financiară pentru serviciile de design interior este calculată personalizat pentru fiecare proiect.

Detalii +

 

Oferta se calculează diferit funcție de serviciile agreate cu clientul, pe baza nevoilor acestuia și ale spațiului.

 

De regulă calculez oferta după vizita spațiului și discuția inițială. Lucrez cu pași personalizați pe fiecare proiect în parte, nu am prețuri de pachete fixe.

Factorii care influențează calculul ofertei sunt: complexitatea cerințelor, nevoile spațiului, stadiul finisajelor, metrii pătrați, ore alocate, urgența – fără ca aceștia să constituie criterii unice. 

 

Pentru că lumea designului de interior, ca business, este încă la începuturi în România, publicul are nevoie de transparență, ghidare și informație. De aceea am ales să arăt niște marje pur orientative ale onorariilor pe care le practic.

De exemplu, pentru SERVICII COMPLETE Duende de amenajare a unui apartament de 3 camere (75 mp), am ofertat prețuri între 3000 – 4000 EUR (conținut pachet aici).

Pentru servicii de consultanță putem estima un total, calculat pe baza unui onorariu orar: între 40 – 50 Eur/oră (exemple de cereri de Consultanță aici).

 

P.S.Randări (simulări) 3D cu spațiul amenajat ofertez opțional, la cerere. În conceptele fără randări, planșele tip moodboard sunt mai detaliate cu repere de inspo. Ca idee, am proiecte cu/fără randări în proporție de aproximativ 50%-50%, funcție de nevoia (de vizualizare / de predictibilitate a) fiecărui client.

Partea de project management hands-on, adică plasarea și supervizarea echipelor pe șantier, negocierile cu terții, ținerea bugetului, plasarea comenzilor și recepția, retururi, logistica de șantier etc NU fac parte din oferta DUENDE de Luna și sunt în sarcina clientului. ÎN SCHIMB, această parte de Implementare a conceptului este susținută pas cu pas prin asistență, ghidare și suport pentru Client la fiecare decizie, până la mutare.

 

INTERESTING DESIGN FACT!

În calculul ofertelor de design interior nu e cel mai relevant numărul de camere sau metri pătrați. Explicațiile pot fi: deseori amenajarea unui spațiu de 40 mp ridică mai multe probleme de creativitate și de optimizare decât ar face-o poate un spațiu de 70 mp. Pe de altă parte, este important stadiul la care se află spațiul, dacă intervenim asupra schemei electrice spre exemplu sau nu, dacă există deja finisaje sau le schimbăm, decopertăm etc. Cert e că fiecare proiect este nu diferit, ci ultra-diferit și creez ofertele amănunțit în funcție de nevoi, după ce ne vedem la spațiu sau ne auzim punctual cu poze.

BUGETE ORIENTATIVE DE AMENAJARE.

Ca idee, costul total pentru o amenajare de interior la acest moment (anul 2024) poate fi dedusă înmulțind aproximativ 450 eur / mp pentru un design stilizat minimal SAU aproximativ 650 eur / mp  pentru un design premium / medium-premium (finisaje, manopere și mobilare). Spre exemplu, cel mai recent apartament amenajat Duende de Luna, de 2 camere, de 50 mp, amenajat de la zero (inclusiv finisaje), într-un mix de materiale premium și inserții low-budget a costat în jur de 35.000 Eur.

 

Pentru a vă propune un preț personalizat, scrieți-mi câteva detalii despre spațiu și cerințe.

Cere Ofertă Personalizată