Servicii

Servicii complete
design interior

Crearea unui concept
Implementarea conceptului
Vezi serviciile

Extrase din proiecte

DESPRE PREȚURI.
PROPUNERE FINANCIARĂ.

Oferta financiară pentru serviciile de design interior este personalizată pentru fiecare proiect.

Detalii +

 

Oferta DUENDE de Luna se calculează diferit pentru serviciile următoare:

1. CONCEPT

2. SERVICII COMPLETE (CONCEPT + IMPLEMENTARE)

3. CONSULTANȚĂ PUNCTUALĂ

 

De regulă calculez oferta pentru un Concept de Design interior sau pentru Pachetul complet de Design interior după vizita spațiului și discuția inițială. 

Prețurile pentru consultanța punctuală le pot gândi per oră, per deplasare sau per cerere. 

Factorii care influențează calculul ofertei sunt: complexitatea cerințelor clientului, nevoile spațiului, stadiul finisajelor, metrii pătrați, ore alocate, urgența – fără ca aceștia să constituie criterii unice. 

 

Pentru că lumea designului de interior, ca business, este încă la începuturi în România, publicul are nevoie de transparență, ghidare și informație. De aceea am ales să arăt niște marje orientative ale onorariilor pe care le practic:

 

    1. Pur orientativ, pentru un CONCEPT DE DESIGN INTERIOR al unui apartament de 3 camere (75 mp), am ofertat prețuri între 500 – 1500 EUR (depinde de stadiul spațiului și cerințe, nevoi – conținut pachet aici)
    2. Pur orientativ, pentru pachetul de SERVICII COMPLETE de amenajare a unui apartament de 3 camere (astfel cum sunt descrise în pachet*), am ofertat prețuri între 1500 – 3000 EUR (depinde de stadiu, nevoi etc. – conținut pachet aici).
    3. Pur orientativ, am ofertat prețuri pentru servicii de consultanță în marja 30 – 50 Eur/oră sau 100-150 Eur/zi/task (exemple de cereri de Consultanță aici).

 

*Partea de project management, coordonarea echipelor pe șantier, plasarea comenzilor, grija detaliilor de șantier etc. nu fac parte din oferta DUENDE de Luna și sunt în sarcina clientului.

 

P.S. În calculul ofertelor de design interior deseori prețul pe metru pătrat scade sensibil pe măsură ce spațiul de amenajat este mai mare. Explicația este că în majoritatea cazurilor amenajarea unui spațiu de 30 mp ridică mai multe probleme de creativitate și necesită un plan de optimizare extra. Pe de altă parte, pentru un spațiu mai mare, numărul produselor de propus crește,la fel și timpul alocat. Astfel, fiecare proiect este diferit și prefer să gândesc ofertele în funcție de particularități (stadiul spațiului, dorințe și nevoi), după ce ne vedem la spațiu.

 

Pentru a vă propune un preț personalizat, scrieți-mi câteva detalii despre spațiu și cerințe.

Cere Ofertă Personalizată