Servicii

Servicii complete
design interior

Crearea unui concept
Implementarea conceptului
Vezi serviciile

Extrase din proiecte

DESPRE PREȚURI.
PROPUNERE FINANCIARĂ.

Oferta financiară pentru serviciile de design interior este calculată personalizat pentru fiecare proiect.

Detalii +

 

Oferta se calculează diferit pentru serviciile următoare:

1. CONCEPT

2. SERVICII COMPLETE (CONCEPT + IMPLEMENTARE)

3. CONSULTANȚĂ PUNCTUALĂ

 

De regulă calculez oferta după vizita spațiului și discuția inițială. 

Factorii care influențează calculul ofertei sunt: complexitatea cerințelor clientului, nevoile spațiului, stadiul finisajelor, metrii pătrați, ore alocate, urgența – fără ca aceștia să constituie criterii unice. 

 

Pentru că lumea designului de interior, ca business, este încă la începuturi în România, publicul are nevoie de transparență, ghidare și informație. De aceea am ales să arăt niște marje pur orientative ale onorariilor pe care le practic:

    1. Pentru un CONCEPT DE DESIGN INTERIOR al unui apartament de 3 camere (75 mp), am ofertat prețuri între 1000 – 1800 EUR (depinde de stadiul spațiului și cerințe – conținut pachet aici)
    2. Pentru pachetul de SERVICII COMPLETE de amenajare a unui apartament de 3 camere (75 mp), am ofertat prețuri între 2700 – 3500 EUR (conținut pachet aici).
    3. Pentru servicii de consultanță: între 30 – 50 Eur/oră (exemple de cereri de Consultanță aici). În funcție de proiect, pot estima anticipat un total fix de ore, iar la final predau o anexă detaliată de activități.

 

Randările 3D ale spațiului le ofertez suplimentar, la cerere, per cameră sau pentru tot spațiul.

Partea de project management, coordonarea și supervizarea echipelor pe șantier, plasarea comenzilor și recepția, retururi, grija detaliilor de șantier etc. nu fac parte din oferta DUENDE de Luna și sunt în sarcina clientului. 

 

P.S.

În calculul ofertelor de design interior prețul pe metru pătrat poate să scadă sensibil pe măsură ce spațiul de amenajat este mai mare. Explicația este că în majoritatea cazurilor amenajarea unui spațiu de 40 mp ridică mai multe probleme de creativitate și necesită un plan de optimizare extra decât, poate un spațiu de 70 mp. Pe de altă parte, pentru un spațiu mai mare, numărul produselor de propus crește, la fel și timpul alocat. Cert e că fiecare proiect este diferit și prefer să gândesc ofertele amănunțit în funcție de particularități, după ce ne vedem la spațiu.

Ca idee, costul total pentru o amenajare de interior la acest moment (anul 2022) este de aproximativ 400 eur/mp pentru un design liniar și stilizat și de aproximativ 650 eur / mp  pentru un design premium high-end (finisaje, manopere și mobilare).

 

Pentru a vă propune un preț personalizat, scrieți-mi câteva detalii despre spațiu și cerințe.

Cere Ofertă Personalizată