Concept design interior

 

Crearea unui CONCEPT oferă clientului o idee despre împărțirea spațiului cât mai funcțional, ajută la identificarea stilului potrivit, a cromaticii, nevoilor. Acest pachet NU include lista de cumpărături cu produse reale din magazine sau asistență în implementare.

Practic, acest pachet se pretează pentru proiectele la roșu, când nu s-a stabilit împărțirea spațiului, nu se știu funcțiunile, nu s-au ales finisaje. Este potrivit pentru acel tip de client care dorește numai o direcție prealabilă, o îndrumare preliminară, urmând să facă implementarea (amenajarea propriu-zisă) mai târziu sau exclusiv pe cont propriu.

De obicei, un proiect de design de interior este complet dacă alegeți și ca implementarea să aibă loc sub îndrumarea designerului care a propus conceptul, pentru că acesta cunoaște cel mai bine „de ce-urile” propunerilor, cunoaște furnizorii și produsele de pe piață potrivite conceptului, astfel încât să vă încadrați în buget, iar alegerile să salveze clientului timp și bani.

 

ÎN CE CONSTĂ CREAREA UNUI CONCEPT DE DESIGN DUENDE de Luna:

 

    • Vizita și măsurarea spațiului, realizarea planului/releveului (de cele mai multe ori dimensiunile din planul – releveu diferă de dimensiunile reale ale spațiului).
    • Discutăm pe baza broșurii de stiluri de amenajare (Broșura Duende)

    • Crearea unui quiz personalizat – din care vom identifica nevoi, obiceiuri, preferințe.
    • Realizarea unui MOODBOARD (vision board) – planșă care cuprinde imagini sugestive, texturi, materiale, paleta de culori. Acesta va ilustra tematica spațiului, vibe-ul. 

    • Descrierea temei de proiectare – practic explic conceptul propus, elementele cheie pe care le propun, coerențele gândite și alte detalii care argumentează alegerile de designer.

    • Propunere schema de culori – proporții culori.
    • MOODBOARD conceptual* – sugestiv, cu interioare inspiraționale, culori, elemente cheie propuse – de orientare.
    • Propunere de așezare în spațiu a obiectelor de mobilier (SCHIȚĂ 2D AȘEZARE MOBILIER) – Voi preciza dimensiunile maximale pentru fiecare obiect, forma propusă, numărul de obiecte (ex.: masa rotundă cu 5 scaune) și poziția acestora în spațiu.

    • Schiță plan funcțiuni pe camere, atunci când se modifică destinația camerelor/când se recompartimentează, dacă este cazul.

    • Propunere puncte de ieșire fire corpuri iluminat și eventuale mutări prize (de ajutor electricianului).

    • Concept compozițional pentru pereți și pardoseli – culori și materiale (parchet / rășină epoxidică / linoleum / microciment / LVT / mochetă / ceramică / deck / tapet / vopsea decorativă etc.).

    • Concept compozițional pentru textile decorative de bază – perdele / draperii / storuri; covoare.

      

    • Realizarea de imagini 3d realistice (simulări sugestive despre cum va arăta spațiul amenajat) – OPȚIONAL, se fac la cererea clientului (această cerință va influența prețul propus).

      

    • Pentru lista de achiziții (cu produse reale de pe piață conform conceptului agreat) – se va alege Pachetul Complet.

 

*La pachetul de Servicii Complete, broșura include colaje pe fiecare cameră cu produsele reale propuse în lista de achiziții, astfel încât veți avea o imagine foarte clară (prin vizualizarea produselor reale dintr-o cameră, puse una lângă alta).

 

Toți pașii sunt supuși confirmării clientului.  Propunerile pot fi modificate, dorința mea este ca forma finală să fie acceptată cu încredere de client.

Toate informațiile și planșele vizuale enumerate vor fi cuprinse într-o broșură pdf, care constituie conceptul de design interior. La cerere, broșura se poate livra și în format fizic (color).

 

Pentru prețuri estimative, vezi detalii aici.