Servicii complete design interior

 

Acest pachet include cele două etape ale unei amenajări de interior: crearea conceptului de design interior și implementarea conceptului (înseamnă că vei primi, alături de concept, lista de cumpărături și sfaturi pentru selectarea produselor în concret, recomandări de furnizori, vizite pe șantier, schițe tehnice).

De obicei, un proiect de design de interior este complet dacă implementarea are loc sub îndrumarea designerului care a propus conceptul, pentru că acesta cunoaște cel mai bine „de ce-urile” propunerilor, cunoaște furnizorii și produsele de pe piață, ajutând practic să vă încadrați în buget, alegerile să fie cele mai avantajoase și să salveze clientului timp și bani.

Un proiect de design interior de obicei vizează un spațiu întreg, pentru că trebuie să fie omogen. Totuși, un proiect poate viza doar o cameră dintr-un spațiu, atunci cand bugetul atat permite sau este nevoie de o reamenajare.

 

ÎN CE CONSTĂ UN PROIECT COMPLET DE DESIGN INTERIOR DUENDE de Luna:

 

  • Vizita și măsurarea spațiului, realizarea planului/releveului (de cele mai multe ori dimensiunile din planul – releveu diferă de dimensiunile reale ale spațiului).
  • Discutăm pe baza broșurii de stiluri de amenajare (Broșura Duende)

  • Crearea unui quiz personalizat – din care vom identifica nevoi, obiceiuri, preferințe.
  • Realizarea unui MOODBOARD (vision board) – planșă care cuprinde imagini sugestive, texturi, materiale, paleta de culori. Acesta va ilustra tematica spațiului, vibe-ul. Pe baza lui vom stabili direcția conceptuală.

  • Descrierea temei de proiectare – practic explic conceptul propus, elementele cheie pe care le propun, coerențele gândite și alte detalii care argumentează alegerile de designer.

  • Propunere schema de culori proporții culori.
  • Propunere de așezare în spațiu a obiectelor de mobilier (SCHIȚĂ 2D AȘEZARE MOBILIER) – Voi preciza dimensiunile maximale pentru fiecare obiect, forma propusă, numărul de obiecte (ex.: masa rotundă cu 5 scaune) și poziția acestora în spațiu. Aceste dimensiuni vă sunt utile în situația în care doriți să înlocuiți un obiect din cele propuse de mine cu altul și trebuie să știți ”dacă încape în spațiul respectiv.

  • Schiță plan funcțiuni pe camere, atunci când se modifică destinația camerelor/când se recompartimentează, dacă este cazul.

  • Propunere puncte de ieșire fire corpuri iluminat și eventuale mutări prize (de ajutor electricianului).

  • Concept compozițional pentru pereți și pardoseli – culori și materiale (parchet / rășină epoxidică / linoleum / microciment / LVT / mochetă / ceramică / deck / tapet / vopsea decorativă etc.).

  • Concept compozițional pentru textile decorative de bază – perdele / draperii / storuri; covoare.

   

  • Realizarea de imagini 3d realistice (simulări sugestive despre cum va arăta spațiul amenajat) – OPȚIONAL, se fac la cererea clientului (această cerință va influența prețul propus).

    

 

Toate materialele de până la acest punct se vor analiza cu Clientul. Numai după confirmarea și agrearea CONCEPTULUI se trece la următorii pași de IMPLEMENTARE:

 

  • Lista de achiziții a produselor (link / cod produs / magazin / preț / cantitate etc.), gata pentru lansarea comenzii de către client.  – Acesta este cel mai important aport din cadrul proiectului. Practic, voi face selecția personalizată (de pe piața locală/cu livrare în România) a pieselor de mobilier și decorațiuni, în baza conceptului de design, cu luarea în considerare a bugetului. În cazul în care propunerea pentru un anume obiect de mobilier nu este acceptată de client, voi reveni cu alternativă. LISTA DE CUMPĂRĂTURI are forma unui Excel, cu totalul prețurilor:

  

  • MOODBOARDS (Colaje) per fiecare cameră, cu produsele reale propuseBroșura include colaje pe fiecare cameră cu produsele propuse în lista Excel, astfel încât veți avea o imagine foarte clară și realistă – prin vizualizarea produselor puse una lângă alta.

   

  • Realizarea de schițe tehnice pentru mobilier la comandă, dacă este propus în Concept (deseori este).

 

  • Recomandări de producători de mobilier la comandă și corespondență directă cu producătorul ales – cu privire la proiectul tehnic realizat de mine, dacă este cazul/la cerere.
  • Realizarea de schițe tehnice pentru configurațiile finisajelor de tip faianță/gresie/tapet/parchet (STEREOTOMII) – pentru montatori, dacă este cazul/la cerere.   Spre exemplu, dacă într-o baie am propus diferite tipuri de ceramică, care trebuie dispuse într-un anume mod, voi desena schița așezării pe perete a plăcilor de faianță. Astfel, montatorii vor ști să implementeze lucrarea. Realizarea acestor schițe de băi și bucătării sunt utile clientului și pentru calculul exact al numărului plăcilor de cumpărat.

  • Realizarea de schițe privind așezarea pe perete a diferitelor obiecte de mobilier sau decor, dacă este cazul. Spre exemplu, dacă în concept am gândit ca o oglindă să fie la o anumită poziție (astfel încât să oglindească într-un anume fel un obiect), este necesară o astfel de schiță sau prezența mea la spațiu la montaj.
  • Este inclusă 1 vizită la magazin de profil împreună cu clientul, la cerere (ex. pentru alegerea parchetului/vopselii etc.).
  • Sunt incluse 2  vizite la spațiu, unde este prezent și clientul, în momente cheie din implementarea proiectelor tehnice (ex. tragerea firelor / montat perdele) sau la așezarea în spațiu a mobilierului etc.
  • Asistență telefonică video / Whatsapp foto când clientul merge în magazine la cumpărături, pe baza listei de achiziții propuse – fără limitare dar în funcție de disponibilitate.
  • Consultanță telefon/email relativă la concept și implementarea acestuia – nelimitat.

 

Toți pașii sunt supuși confirmării clientului.  Propunerile pot fi modificate, dorința mea este ca forma finală să fie acceptată cu încredere de client.

Toate informațiile și planșele vizuale enumerate vor fi cuprinse într-o broșură pdf, care constituie proiectul de design interior. La cerere, broșura se poate livra și în format fizic (color).

Prin alegerea acestui pachet de Servicii complete, voi fi alături de client până la data mutării, cu sfaturi, idei și mult pus suflet. De asemenea, pachetul cu servicii complete include o ședință foto profesionistă a spațiului amenajat si postarea pe pagina de Facebook DUENDE DE LUNA/site/Instagram.

 

Pentru prețuri estimative, vezi detalii aici.