Blog

Simplă și deosebit de frumoasă. LumiLuna

Prietenii știu, iar în rest, oricum se vede din logo: luna este un simbol cu încărcătură tare faină pentru mine. Mă fascinează de fiecare dată, mă încarcă, bucură și liniștește, în fiecare dintre forme, nuanțe și faze. Se mai zice și că tot ea mă ține trează, de vreme ce serile târziu sunt plină de energie.

Știind acestea, prietena mea bună, Ioana Văcărașu, mi-a oferit unul dintre cele mai frumoase cadouri, anul trecut, de ziua mea: lampa LumiLuna. Pur și simplu o iubesc!

Culmea, cu puțin timp înainte de a primi în dar lampa, o văzusem la Noaptea albă a creatorilor și designerilor de produs și bineînțeles că mi-a atras atenția. Are o lumină autentică, forme în relief, lemn natur, linii fine, simple. Lumina LED este dimabilă, astfel că de atunci o folosesc non-stop ca lampă de veghe la intensitate mică. Iar când vreau lumină de ambient, ridic intensitatea luminii. Atrage toate privirile!

Nu o cunosc pe Irina Mocanu, creatoarea acestui produs LumiLuna, însă îmi place mult, mult ce a realizat. Mi-ar plăcea să mai văd produse ieșite din mâinile ei!

Mai multe detalii despre lampa LumiLuna și creatoarea ei găsiți aici.

24 octombrie 2019