Blog

Valuri marmorate pictate de Mihaela Vraciu

Pe Mihaela am cunoscut-o prin proximitate, am rezonat din prima și următoarea zi mergeam împreună la studioul de yoga din cartier. A copilărit printre brazi, izvoare și aer rece, în Slănic-Moldova. Deci aproape de orașul meu natal, Piatra Neamț. Am aflat că e arhitect, că pictează și că e înnebunită după natură și culori.

Miha

Anul acesta pictura s-a transformat într-o prioritate de suflet, iar acum Mihaela face tablouri absolut minunate, care își caută căsuțele adoptive. Și așa a lansat Shopul online Mihaela Vraciu Art unde găsiți printuri după picturi originale, dar puteți și comanda picturi originale din listă sau personalizate.

Mihaela creează prin fiecare pictură în acuarelă un întreg univers în care culorile și natura se îmbină pe hârtie. Temele care o inspiră în mod particular sunt pictura fluidă și abstractă, ilustrațiile botanice, desenul geometric de mandale, portrete digitalizate, nori și galaxii îndepărtate.

Iar titlurile lucrările..ah, sunt un deliciu, le ador! ”Fum pe apă”, ”Dansator pe Pământ”, ”Valuri marmorate”, ”Plajă ondulată”, ”Aripi de vânt”, ”Lumini într-o peșteră oceanică”, ”Recif de corali”.. ș.a. – pe toate le puteți vedea pe site.

Alte detalii sau contactare directă – pe pagina de Instagram sau Facebook.

Face și murale de grădini, pe ziduri, pereți XXL, customizat, ceea ce e rar și tare frumos. În prezent se află într-o continuă cercetare și lucrează de asemenea cu tehnici de imprimare a picturilor pe diferite materiale: textil (@delikatesaccessories), obiecte, canvas, hârtie fotografică etc.

Picturile originale se vând și ca print pe hârtie fotografică micro-poroasă, acoperită cu un strat de film PE și un finisaj lucios satinat cu proprietăți reflexive reduse, perlată, de 200g/mp.

Mulțumesc că mă inspiri, Mihaela! La cât mai multe valuri marmorate și imaginație dezlănțuită cu roci și dune!

18 august 2021